Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


FRISS HÍREK

2010.12.31

Rekordot döntött a WE CAN'T STOP!

 

capture-20130626-085737.png

A "WE CAN'T STOP" megdöntötte a VEVO rekordjait! 24 óra alatt 10,7 milliós (!) nézettséget ért el! Ezzel megelőzte Nicki Minaj és Justin Bieber közös felvételét a Beauty and the Beat-et.
A
WE CAN'T STOP az első a YouTube 100-as listáján! :)

 

 

 


 (I wanna) Changing All Over Your Tatum - video 

A klip 2:53-tól érdekes :)

 


 

Válnak Miley szülei!

249751242_1371187766.jpg

Billy Ray és Tish már vagy két évtizede házasok, azonban kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva Tish a napokban beadta a válókeresetet. Bár már korábban is keringtek hírek, pletykák a válásról ez most már komoly.
Miley az utóbbi időben balszerencsésnek mondható, Liam-mel a kapcsolatuk össze-vissza van, a legutóbbi "végleges" szakításuk után néhányan máris összehozták Miley-t Justin Bieberrel, persze Miley rögtön cáfolta, hogy Justinnal egy párt alkotnának. 

 

 

 


 

 

Miley új kedvencet adoptált! 

Miley nemrég elveszítette Lila-t, egyik kis kedvencét. Lila nem természetes úton pusztult el, hanem Ziggy ölte meg őt. Ziggy-t Liam Hemsworth-nek ajándékozta Miley (ami a tragédtét követően rossz döntésnek minősült). Nem csoda, hogy Miley nagyon kiborult az eseten... 
A fájdalom enyhítése érdekében Miley új kutyussal, Bean-nel bővítette a családi "kutyafarm-ot". 

 

 

 


 

 

 

Itt van Miley legújabb klipje!!! :)

- "Decisions" featuring Borgore

 

 


 

 LOL kritika-lifemagazin.hu

Egy igazi csajos limonádé Miley Cyrus-szal

Miley Cyrus visszatért a tinifilmek biztonságos műfajába. Legújabb LOL című filmjében egy 2008-as vígjátékot próbáltak a készítők ismét vászonra vinni. A történet két generáció közötti úton próbál elnavigálni, miközben bemutatja a modern üzenetküldés és tinédzserek kapcsolatát erőltetett viccekkel, és jó néhány sablonos elemmel megfűszerezve.

A generációk közötti csata úgy tűnik örök kedvenc téma Hollywoodban, nem véletlen hiszen soha máskor a történelemben nem volt ekkora szakadék idősek és fiatalok között, mint ma a technológia uralta világban, ahol közösségi oldalakon követjük nyomon egymás életét, sms-ben kommunikálunk, és chatről szerzünk barátokat. Mindezt a LOL hitelesen mutatta be, a filmben nem telik el szinte 5 másodperc sem anélkül, hogy valaki éppen ne pötyögne valamit az okostelefonján.

A LOL a fiatalok közötti szerelem különböző árnyalatait, és a gépek uralta tinédzserkort próbálta bemutatni egy 2008-as film remake-jén keresztül. Persze mindez csak utólag derült ki számomra is, mivel a Myle Cyrus új filmjének valódi szándékát szinte lehetetlen megfejteni. A tinivilág hiteles ábrázolásának nyoma sincs, a karakterek sablonosak, és már-már irracionálisan viselkednek.

Röviden és tömören
A produkció egy 2008-as Sophie Marceau főszereplésével készült vígjáték alapján született. Adott egy fiatal gimnazista lány Lola (Miley Cyrus), aki elvált édesanyjával és két testvérével éldegél a kertvárosban. A lány naplót vezet mindennapjairól és a tinédzserkor nehézségeiről, miközben édesanyja Anne (Demi Moore) megpróbál szót ejteni a lázadó kamasszal, és titokban új kapcsolatba kezd exférjével, na meg egy dögös 20 évvel fiatalabb rendőrrel, aki mellesleg stikában vidáman szívja a füvet a menő mamával. Lolát otthagyja Chad, ám semmi ok az aggodalomra, mindenki hamar túlteszi magát a dolgon, a lány pedig hamarosan legjobb barátja Kyle karjaiban találja magát. Csakhogy a srácra Ashley a gimnázium éjjeli pillangója is szemet vetett.

A LOL-ban szülő és felnőtt között áthidalhatatlan kommunikációs szakadék van, miközben szinte egyetlen szereplőt sem érdekel a körülötte lévő világ. Persze a tinifilmekre jellemzően mindenki szép és fiatal, tökéletes megjelenéssel. Ez alól csak Lola, vagyis Miley kivétel, aki ismét a szakadt rockert alakította lyukas pólókban, és bőrkabátban. Az utolsó jelenet, mint már megszokhattuk happy enddel végződik, tanulságot azonban ne várjunk. Lola ugyanaz az egyszerű tini marad, akinek semmi nem fontos, a bulikon, és a pasikon kívül, és semmit nem tanul sem önmagáról, sem a valóéletről. Az barátságos anya és lánya kapcsolat sem tudott  kiteljesedni, Demi Moore karaktere, mint felelős szülő megbukott.

Összességében a film célközönsége egyértelműen a fiatalabb, tini korosztály, könnyed limonádé, mely szerelemről és bulikról szól egyszerű történettel, fülbemászó számokkal megfűszerezve. A tizenévesek számára szórakoztató délutáni kikapcsolódást jelenthet, ám példát semmiképpen sem állít.

-Szerintem nem csak a tini korosztály számára "élvezhető" a film... Ha tehetitek nézzétek meg! :)


 

 

 

 


Miley felfedte soványsága titkát

Miley állítja, semmiféle rendellenesség nincs súlyvesztése mögött, csupán egészségesebb életmódra váltott.
Miley már megemlítette, hogy elsősorban ételallergiája miatt dobott le pár kilót, de a német BRAVO magazinnak részletekbe menően fedte fel drámai változásának titkát:

Örülök, hogy a rajongóim gondolnak rám. De egészségesebb vagyok, mint valaha! Nem vagyok anorexiás és pszichés problémáim sincsenek, sőt, nem is vagdosom magam. Komolyan, egészséges vagyok, mint a makk és szuper jól érzem magam! Rájöttem, hogy mindegy, mit teszek, valaki így is, úgy is betámad majd. Ha fogyok pár kilót, mert étrendet váltottam, anorexiás vagyok. Amikor kicsit súlyosabb voltam, dagadtnak hívtak. Ha van szexuális életem, r*banc vagyok - ha nincs, lúzer vagyok. Ezért úgy élem az életem, ahogy én akarom és ez jó. Ha valakinek nem tetszik, tegye túl magát rajta!

Liam is örül, hogy jobban érzem magam, mint régen. Támogatott, amikor megváltoztattam az étrendem. Kiderült, hogy glutén intoleranciám van. Ez egy olyan protein, amit pár ember nem tud megemészteni. Most nagyrészt halat, csirkét, salátát és gyümölcsöket eszem - és néha napján egy kis vörös húst. De sosem olajban sülve, maximum főzve vagy grillezve. Nem eszem fehér kenyeret, csak gluténmentes teljes kiőrlésűt.

A fogyáshoz hozzájárult az, hogy a diétázás mellett, legújabb kedvenc hobbijának, a Pilates-nek hódol.

 

 

 

 

 

 forrás: neon

 


Miley láncdohányos lett?

Egyre több kép van Miley-ról, ahogy éppen cigizik. Amerikában kicsit komolyabban veszik a dohányzás elleni kampányt és a fiatalok védelmét. De én akkor sem értem, hogy miért kell ebből akkkora ügyet csinálni??? Elmúlt 18 éves!!! 

 


Katonabálra hívják Miley-t!

Az amerikai katonák meghívták Miley-t egy katonabálra. 

 

 

 


 

Miley és Liam már el is jegyezték egymást?

Bár korábban is együtt éltek a Cyrus-rezidencián, nemrég a pár megtalálta a módját, hogy a Hemsworth-szülők és a Cyrus-család együtt töltsenek egy egész hétvégét. Márpedig - spekulál a Star magazin - két egymástól több ezer kilométerre élő család csak akkor lóg együtt, ha a fiatalok szándékai olyan komolyak, hogy akár még a famíliák egyesítése is szóba kerül. A másik lehetőség még ettől sikamlósabb: lehetséges, hogy a Hemsworth-Cyrus család azért egyesült egy hétvégére, mert máris megvolt a kézfogó?

forrás: neon.hu 

 

 


 

Miley közönséget bomlaszt

 

Persze nem szó szerint, ráadásul Nirvanát énekelt.
Hétvégi, Ecuadorban adott koncertjén Miley Cyrus nem egy meglepetést okozott a rajongóknak, na és persze főleg a szülőknek, akik csemetéjüket kísérték el ex-Hannah Montana koncertjére. Miley egy elég vad latex cuccban kezdte a bulit, majd felszólította a közönséget, akik egyébként javarészt 12-16 éves kiscsajok voltak, hogy szegjék meg a szabályokat.„Helló mindenki, köszi, hogy eljöttetek a turném második koncertjére. Tudom, hogy ülő jegyeitek vannak, és azt mondták, nem szabad felállni, de én azt mondom, álljatok fel, ha akartok. Ne foglalkozzatok velük! Azt akarom, hogy szegjétek meg a szabályokat, ugráljatok és ordítsatok! Ti vagytok az én inspirációm, szeretlek benneteket!”

Nem kevésbé volt meglepő, amikor Miley a Nirvana leghíresebb, generációk himnuszává vált Smells Like Teen Spiritet kezdte vadul énekelni. A dalt egyébként tesójának ajánlotta. A rajongók egyébként láthatólag élvezték a számot, noha azt előtte valószínűleg soha nem is hallották. (Hiszen legtöbbjük még nem is élt, amikor Kurt Cobain meghalt...)

 

 forrás: 1music.hu

 

 

 


 

Miley könyörgött, hogy apja mondja le a tévés fellépését!

Egy élő tévé-showba hívták meg Billy Ray Cyrust, ám Miley arra kérte, ne fogadja el a meghívást. Hosszas tépelődés után az apa döntést hozott.

 

 

A The View Amerika legnagyobb csatornáján, főműsoridőben és élőben vitat meg fontos és aktuális kérdéseket. Most éppen azt, hogy vajon mi az oka a Cyrus-házaspár válásának, és mit gondolnak Miley felnőttválásának rögös útjáról. Természetesen a szerkesztők nem kommunikálták, hogy főként erről lesz szó, de sejthető, hogy ez foglalkoztatja a legtöbb embert. Nemrég Billy Ray nyilvánosság előtt arról beszélt, hogy megbánta már, hogy Miley a Hannah Montanában szerepelt, hiszen az ezzel kapcsolódó hírnév verte be az első szöget a családi béke koporsójába.

A hírek szerint Miley "megzsarolta" apját, hogy ne tálaljon ki a családi dolgokról, mondja le a szereplést. Miley ezzel szemben állítja, hogy egyszerűen csak megkérte a papát, ne menjen el a The View-ba. Állítólag a 18 éves sztár sírt és könyörgött, hogy mondja le a show-t Billy Ray. Attól tartott, hogy egy élő adásban "élve megeszik" apját a tapasztalt tévések,és ilyenkor persze az is megesik, hogy az ember zavarában olyat mond, amit nem akart feltétlenül közölni... ami azért bizalmas családi kérdések esetében igencsak húzós tud lenni.

 

 


Miley Cyrus összejött a 33 éves John Mayerrel

Miley és John a Grammy-díjátadó kulisszái mögött kerültek igen közel egymáshoz, Los Angeles-ben - írta meg a Star magazin a héten. A dolgot több újság is megírta, ám most kiderült, hogy a két sztár közötti románc már napokkal korábban, február 12-én a Grammy before-partyn elkezdődött a Beverly Hilton Hotelben. Vonzódnak egymáshoz, ez egyértelmű: a Grammy alatt folyamatosan simogatták, csókolgatták egymást, de vajon lesz valami a dologból?

 

 


 

Már az apja is aggódik Mileyért

Billy Ray Cyrus szerint Miley körül munkálkodó stáb nem figyel eléggé Miley-ra.

A country sztár apuka úgy gondolja, az ifjú énekesnő folyamatosan rossz tanácsokat kap, ezért csúszik lefelé a lejtőn. Az épp válófélben lévő Billy Ray totál ki van borulva, mert akármikor kirobban valami újabb botrány, mindig őt hibáztatják.
Az egyik amerikai magazinnak adott interjújában elmondta, hogy kifejezetten ellenezte, hogy Miley 18. szülinapi partiját az egyik Los Angeles-i bárban, a Trousdale-ben tartsák, oda ugyanis hivatalosan be sem tehette volna a lábát, tekintve hogy az Egyesült Államokban 21 éves kor alatt senki sem fogyaszthat alkoholt - márpedig egy nightclubba senki sem teázni-kakaózni jár.
"Rájöttem, hogy leginkább azért invitáltak, hogy aztán azt mondhassák, hogy én is ott voltam, és az áldásomat adtam arra, hogy a lányomék piáljanak. Inkább otthon maradtam!"

- magyarázta, majd hozzátette: utólag rájött, hogy így is hibát követett el, hiszen egyszerűen meg kellett volna tiltania, hogy Mileynak ilyen bulit szervezzenek.
A 49 éves énekes azt is elmondta, úgy érzi, a Hannah Montana tönkretette a családját, és ha újra kezdhetné, egyértelműen és határozottan nemet mondana a felkérésre.

 

forrás: neon.hu

 


 

Miley nagyon felnőtt buliján nyakkiszívás és durva petting is volt - videó

Kiszívták Miley Cyrus nyakát a meglehetősen felnőttesre sikeredett 18. szülinapi buli keretében! Úgy látszik, Miley most már teljesen nagylány... :)
Elég jól sikerült Miley születésnapi partyja. Bizonyossá vált például az is, hogy Miley már nem az a szende kislány, aki a Hannah Montanában pislog ártatlanul: a srác, akit sokan az új pasijának neveznek, frankón kiszívta a nyakát a bulin. Hát igen, forró pillanatok voltak, a TMZ riportot is készített az eseményről...
fotó: TMZ
 
A teljes videót itt tudod megnézni!

 

 

 

 

 

 


 
 
 
 

Mileynak új pasija van?
Úgy tűnik, most már tényleg végleg szakított Miley és Liam Hemsworth, ugyanis az énekesnő egy új pasi oldalán díszeleg.
Képek: europress
Két hete Miley Cyrus és Liam Hemsworth ismét szakított - most már véglegesen. Az énekesnő pedig nem tétovázott, és hamar új srácot szemelt ki magának. Bár Miley váltig állítja, hogy jó ideig szingli akar maradni, és a varázslatos 18-at is pasi nélkül akarja ünnepelni, mostanság szembetűnően sok időt tölt a Nickelodeon egyik sztárjával, Avan Jogiával.
Hírek szerint a két fiatal állandóan együtt lóg, és annak ellenére, hogy nem járnak, nagyon is úgy viselkednek, mintha egy pár lennének. Többször látták már őket együtt sétálgatni, enni vagy vásárolni.
Végül is, ha másban nem is, korban összeillenek, hiszen Miley-nak november 23-án lesz a 18-ik szülinapja, Avan pedig februárban lépett a nagykorúak táborába. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

 

 

 

 

 
 
 
 
forrás: neon.hu
 

 
Mileyt leszerződtette Hugh Hefner!
 
Még nem nagykorú, de a jelek szerint már nagyon várja tizennyolcadik szülinapját - és a nyuszis magazin is, amellyel idő előtt leszerződött...
 
Miley mostanában elég összezavarodottan viselkedett… Főleg új klippjeiven (Can’t Be Tamed és Who Owns My Hart) húzta ki a gyufát a szülőknél a „kis gyerekek” miatt. Nincs mit csodálkozni azon, hogy  Miley máris leszerződött a nyuszis magazinnal.
Minden bizonnyal már régen ledobálta volna ruháit a Playboy fotósa előtt egy jól csengő összegért, ha nem lenne ott a bökkenő, hogy csak 17 éves.

Most azonban, hogy nehogy lemaradjon róla, jó előre bebiztosította magának a nyuszis magazinos címlapot.
Úgy hírlik, szerződéssel erősítette meg szándékát, miszerint pózol a férfimagazinnak, amint betölti a 18. életévét. Miley-nak nem kell erre sokat várnia, november 23-án ünnepli születésnapját.
A pózolás ellen az énekesnő szüleinek nincs kifogásuk. A Playboy atyjának, Hugh Hefner-nek pedig főleg nem, aki már jóval korábban kigondolta, hogy szívesen látná Miley-t az újság hasábjain. No, de ő azért más tészta...
 
 Kép
a forrás részben innen származik: webbulvar.hu
 
 
 

 
Kié lesz a válás után Miley  vagyona?
Hivatalossá vált az információ, hogy Billy Ray és Tish, Miley Cyrus válófélben lévő szülei mindketten szeretnének a tinisztár több milliárdos vagyonának közelébe jutni.
undefined
Mileynak aztán van mit a tejbe aprítania, a fiatal énekes-színésznő csak a tavalyi évben 50 millió dollárral lett gazdagabb. A Star magazin most arról ír, hogy a két ismert szülő, Billy Ray és Tish egyaránt igényt tartanak a jogra, hogy egyelőre még kiskorú gyermekük vagyonát kezeljék.
 
Szerencse a szerencsétlenségben, hogy bármilyen gyorsan halad is a válás, a két felnőttnek nem lesz ideje marakodni a milliókon, hiszen Miley Cyrus november 23-án betölti 18. életévét, azaz nagykorú lesz. Innentől a befolyás tehát már csak szellemi, lelki lehet: vajon melyik szülő lesz képes nagyobb hatással lenni a gyerekére? Vajon ki mellett teszi le a voksát Miley? 
 
A sztár egyelőre igyekszik pártatlan maradni, ami bizonyos szinten talán lehetséges, de egy idő után el kell döntenie, kivel szeretne maradni, és kivel hajlandó megosztani ingatlanait, részvényeit és befektetéseit...  
forrás: neon.hu 
 
 

 
 
Miley Cyrus szülei Bret Michaels miatt válnak!
Már régebben is durva pletykák keringtek arról, hogy Tish Cyrus összeszűrte a levet a valóságshow-sztár énekessel, Bret Michaels-szel.
undefined
Sajnos most úgy néz ki, nem csak pletykáról van szó: bennfentesek tudni vélik, hogy Tish és Bret között valóban volt egy kis affér... A család barátai szerint Billy Ray Cyrus azért döntött a válás mellett, mert szörnyen megalázónak érezte a susmust maga körül, ősszel már szinte ugyanis fél Hollywood tudott a románcról, ami még februárban vette kezdetét. Úúúú... kemény. Az igazságot persze csak az érintettek tudják, talán még Miley sincs tisztában minden részlettel...
forrás:neon.hu 

 
 
Most már biztos: Miley  szülei válnak!!!
Most már biztos: Billy Ray Cyrus, Miley apukája beadta a válókeresetet ma délelőtt Tennessee-ben, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva.
undefined
A 49 éves countryénekes-színész és felesége, Leticia Cyrus - vagy ahogy a többség ismeri, Tish - tizenhét éven át voltak házasok, és három kiskorú gyerekük van: Miley, Braison and Noah. A család persze ettől jóval nagyobb: Billy Ray adoptálta a Tish korábbi házasságából született két gyereket: Trace-t és Brandit, ők azonban már mindketten nagykorúak. Miley papájának van még egyébként egy 18 éves fia korábbi kapcsolatából, Christopher Cody, akit Tish szintén saját gyerekeként szeretett.
 
"Természetesen, ahogyan ez ilyenkor várható, ez egy nagyon nehéz időszak a családunk számára" 
 
- mondta a pár egy közös sajtóközleményben a People magazin számára. 
 
 Forrás: neon.hu
 

 
 
Kettős divatkatasztrófa: Miley és Selena mellbimbót villant
Nos, úgy tűnik, Miley nem csak a videoklipekben pakolja ki, amije van, ám Selenától azért ezt nem vártuk volna...
 
 
undefined
Kép: Northfoto
A két tinisztár egymástól függetlenül indult el fényes nappal melltartó nélkül - Miley ráadásul egy áttetsző, fehér topban tette mindezt, ami - mondanunk se kell - tökéletesen kiemelte másodlagos nemi jellegét. Eközben Selena egy interjúra ment el (igaz, fekete) melltartómentesen, ami csak azért is kellemetlen, mert ülő helyzetben fotózták, és hát a fotók, khm, nem valami előnyösek.
undefined
forrás: neon.hu
 
 

Atyaég! Miley Cyrus új klipje minden szülő rémálma!
Na ne... Miley Cyrus most végképp kihúzta a gyufát a szülőknél! A Szülők Televíziós Tanácsa ma közleményben  határolódott el új, Who Owns My Heart című klipjétől.
 
 
 
 
"Már az is döbbenetes, hogy ez a 17 éves színész-énekesnő egy ilyen túlszexualizált, nőket szexuális tárgyként megjelenítő klipben szerepel. De számunkra leginkább az okoz megrökönyödést, hogy ugyanez a személy éveken át a kislányok példaképeként szerepelt és épített fel magának óriási birodalmat és vagyont. A videóban Miley Cyrus 21 éven felülieknek való klubban rázza magát aprócska forrónadrágban, szexi öltözékben, illetve az ágyon fetreng, kéjes pózokban - a gyerekeinknek nincs szüksége ilyen példaképre, ezért kérjük a tévétársaságokat, hogy bojkottálják a klipet, ami nem megfelelő szellemi táplálék kiskorúink számára."     
 
Hmm, mit gondoltok?


undefined


undefined
 
undefined
 
És a videó:
 
 forrás: neon.hu
 
 
 

Miley új szöveggel énekli régi slágerét - haha!
Mikor láttuk utoljára Miley Cyrust barátságosan fecsegni egy fotóssal? Miley nevetgél és mókázik, majd dalra fakad...
Az operatőrt is táncba viszi a színész-énekesnő, majd bevonja a buliba kollégáját, Jason Earles-t is. A móka tárgya: a régi sláger, a Party in the USA új szöveget kapott: E Festa No Brasil... a buli tehát már Brazíliában van. :)
 
Vajon mitől ilyen boldog és izgatott Miley? Szemmel láthatóan a Liam Hemsworth-ügy már nem nyomasztja...
 
 forrás: neon.hu
 
 
 
 

 
Soha nem hallott dal szivárgott ki Miley Cyrus stúdiójából!
A héten egy eddig még soha nem hallott Miley Cyrus-track került fel az internetre, melynek címe Giving You Up. Sokan azt hitték, ez az új Miley-számok egyike, de nem: a felvétel évekkel ezelőtt készült.
 
 
 
Az eddig semmilyen hanghordozón nem publikált dal a régi, vidám, energikus Miley Cyrust hozza, ami miatt sokan hitték úgy, hogy az énekes-színésznő most korábbi hangzásához tért vissza. Tény, hogy ez a sound ezerszer jobban áll Mileynak, mint az a komolykodó, erőltetetten érettnek tűnni vágyó stílus, amit új albumán, a Can't Be Tame-en próbál lenyomni a közönség torkán, szexi, kihívó öltözködéssel és nem egyszer botrányos viselkedéssel kísérve.
 
 
forrás: neon.hu
 
 
 
 

Hoppá! Miley és Liam újra találkozgatnak?
Furcsa szappanopera az élet, kérjük szépen: alig pár napja írtunk arról, hogy Miley Cyrus végre - a Liam Hemsworth-tel való szakítás után - újra más pasikkal randizgat. A hétvégén azonban furcsa képek láttak napvilágot a nagyvilágban: Miley és Hemsworth szinte az egész hétvégét együtt töltötték!
fotó: JustJared
Vajon a két színész már csak barátként találkozik, vagy komolyabb dologról van szó? Miley és Liam szombaton Los Angeles híres Studio City kerületében keringett együtt, meglehetősen meghitt hangulatban - adta hírül a JustJared.
 
A barátok szerint Miley és Liam adtak egy újabb esélyt a kapcsolatuknak... mivel mindketten idegenül éreztél magukat a nagyvilágban. Ugyanakkor az is lehet, hogy ez pletyka, és a két celeb valójában csak haverként futott össze egy kávéra...
 
Akármi is legyen a helyzet, mi szorítunk Miley-nak, hogy helyesen döntsön... se-veled-se-nélküled kapcsolatban megrekedni elég macerás dolog ugyanis. 
forrás: neon.hu
 
 
 
Miley Cyrus haragszik Liamra, de újra randizik
A szakítás mindig pocsék dolog, akárki is mondja ki az utolsó szót, Miley Cyrus és Liam Hemsworth esetében pedig még csak azt sem tudjuk, ki mondta ki a boldogtalanító nemet, hiszen hallani ezt is, azt is... egy dolog biztos: Miley újra vidám és randizik.
undefinedA 17 éves színésznő napokra bezárkózott, amikor Liam elköltözött a Cyrus-család Los Angeles-i otthonából, hiszen Liamet tartotta első igazi nagy szerelmének, és úgy érezte, hogy a fiú nem tudta értékelni a kapcsolatukat  - olvashattuk a National Enquirer friss számában. Miley most már nem szomorú, inkább csak dühös Liamra. 
 
Szerencsére az egykori Hannah Montana  épp új filmje, a LOL: Laughing Out Loud forgatásával van elfoglalva, ahol az említett forrás szerint meglehetősen összemelegedett két kollégájával is, Dougles Booth-tal és Adam G. Sevani-val. Az újság azt is megírta, hogy Miley mindkét sráccal ebédelt már kettesben, a jelek szerint tehát randival gyógyítja a szívét a friss szingli. Igaza van: kutyaharapást szőrével!
 forrás: neon.hu
 
Miley Cyrus és Liam Hemsworth szakítottak!
A Hannah Montata sztárja újra szingli - ausztrál kedvesével végleg szakítottak.
undefined
A sztárpár nem rég döntött úgy, hogy véget vet a kapcsolatnak, ám források szerint Miley ex-pasija már fűnek-fának híreszteli, hogy újra szabad.
 
A tinisztárt állítólag azért hagyta ott Hemsworth, mert elege lett abból, ahogy a lány a színpadon viselkedik.
 
"Nagyon féltékeny volt mindig is. Nem tetszett neki, hogy milliók látják a barátnőjét egy szál fehérneműben"
- nyilatkozta Hemsworth egyik ismerőse.
 
Meg is értjük a dolgot, meg nem is. Egyrészt érthető, hogy Hemsworth-nek elege lett barátnője nem éppen szűzies viselkedéséből, másrészt viszont ez a show biznisz. Mégis mit várt?!
forrás: neon.hu
 
Miley Cyrus műanyag ciciket akar ?!
Szívből reméljük, hogy ez az egész csak kacsa. A Star magazin új számában azonban egy "Mileyhoz közel álló személy" (?) arról beszél, hogy a csupán 17 éves Disney-sztár műanyag didkókat pumpáltatna magának. Miley, ugye ez csak gonosz pletyka?
undefined
"Miley még idén szeretne átesni a szépészeti beavatkozáson, mert úgy gondolja, most már felnőtt női szerepek illenek hozzá, nem pedig gyerek- és tinifilmek. A szüleinek kell azonban engedélyezni a procedúrát, hiszen Miley csak 17 éves."
 
A Star magazin arról is szót ejt, hogy Miley olyan kaliberű ciciket szeretne, mint Holly Madison, a playmate. Na ne... Sajnos persze nem Miley lenne az egyetlen tinisztár aki hasonló beavatkozáson esik át, így aztán nem kizárt, hogy alapja talán van a hírnek... 
(forrás: neon.hu)
 
 
 

 

Miley felnőtt dallal búcsúzik a Hannah Montanától

 

A Disney a héten mutatta be az Ordinary Girl klipjét, ami voltaképpen az első szám Miley Cyrus „Hannah Montana: Forever” című albumáról. Az üzenet itt egyértelmű: a boldogság az élet apró dolgaiban rejtőzik.


 
 
A Hannah Montana: Forever a HM utolsó, negyedik évada, ezzel a cuccal mond búcsút Miley hamvas tini-énjének és lép be a felnőttek világába.
 
forrás: neon.hu

 

 

Thrillerben kap szerepet Miley Cyrus

 

Hátborzongató, természetfeletti témájú filmben kaphat szerepet Miley Cyrus. A mozi címe Wake lesz, és Lisa McMann regényéből készül majd, és egy trilógia része lesz. A forgatókönyvet Christopher Landon írja majd.

 

 

A sztori egy 17 éves lányról szól (nyilván ez lesz Miley), aki képes belelátni mások álmaiba, ahol természetesen rengeteg perverz és félelmetes dolgot lát. Különleges képességéről persze senkinek nem beszél, nehogy dilisnek nézzék, mindaddig, amíg őt is rettenetes álmok kezdik gyötörni.

A történet egyébként gimis környezetben játszódik majd, és néhány tanárról derülnek majd ki nagyon mocskos dolgok. Ha a film jó szerepel, akkor pedig biztosan jönnek majd a folytatások, hiszen a regénynek két további része is van, Fade és Gone címmel.

 

 
 
forrás: neon.hu
 
 
Justin Bieber nemrég töltötte a 16-ot, és zsenge életkora a viselkedésén is meglátszik. A gimnazisták régi trükkjével élve telefonbetyárkodásba kezdett - áldozata pedig nem más volt, mint Miley Cyrus.
 
 
A Hannah Montana sztárja éppen Londonban tartózkodott, amikor az éjszaka közepén furcsa telefonhívásokat kezdett kapni. A színész-énekesnő természetesen dühös és ideges volt, ami nem meglepő, hiszen egyrészt senki sem szeret hajnali háromkor folyamatos telefoncsörgésre ébredni, másrészt attól tartott, hogy kiszivárgott a telefonszáma. A tény, hogy Bieber volt a betyárkodó csak hab a tortán, és Cyrus elhatározta, hogy nem is hagyja annyiban a dolgot - bosszúra esküdött a tinibálvány ellen.
„Üvöltöttem a telefonba, hogy ’Hajnali három van!’, mire ő elkezdett röhögni, hogy ’Bieber vagyok, hívj vissza’. Ütni tudtam volna. A kishúgom imádja őt, de meg fogom ölni.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hosszú távra tervez

Miley Cyrus

 

Még csak 17 éves, de már 10 hónapja együtt van barátjával, Liam Hemsworth-szel.  Úgy gondolja, hogy lassan itt az ideje, hogy házasságot kössenek. Igaz, meg kell várnia amíg betölti a 18-at, de örök szerelmet remél. Állítólag már az anyjával is megbeszélte, hogy az ő egykori ruhájában áll majd az oltár elé.
 

forrás: fanny VIII.ÉVF. 18. szám